Wednesday, 30 December 2009

My Datsun Bluebird 510...

Yesterday aku n alin g Tropicana Mall @ PJ, nak tengok movie Sherlock Holmes...oleh sebab ada masa lagi, kitorang pun jalan2 buang masa. And kitorang x pernah lagik masuk ke Toy's R Us kat sana... so g la jenguk2 jap...and sempat jugak la alin ni main game alladin tu..hehehe...

Alin menunjukkan skill gamers terulung...

after tgk budak baju pink ni main game, kitorg jalan2 and aku ternampak area Hot Wheels. Aku memang minat jugak kumpul benda alah nih..lelebih lagi muscle cars, and also keta lama...so mula la mencarik and akhirnya aku dapat jugak....

Datsun SSS @ Bluebird 510

memang aku minat kereta nih dari dulu...sebelum aku amik Ronin pun aku memang nak beli Datsun nih, tapi da Ronin dapat free..hehehe...dulu ayah aku penah guna kereta nih, 1.6 twin carburator lagik. Memang power....hehehe...

1 comment:

Teddy said...

bila nak lepak tgk wayang sekali nie? tapi aku alergik tgk kat alamanda.