Monday, 14 December 2009

My brand new cars.

Semalam, aku n alin melangok kat Midvalley..Act bukan melangok, aku teman dia jumpa member-member zaman belajar dia kat UiTM dulu. And kitorang main bowling reramai. Seperti yang dijangka, aku kalah lagi dengan alin... cest!! huhuhu...

After hanging out kat foodcourt, aku ajak alin g Toy City, sesaja nak tgk mainan... and Toy City kat sini lagi best than yang kat Alamanda sebab banyak toys yang aku minat, esp model kereta Datsun Skyline KPGC10, Datsun Fairlady 240ZG yang berharga dalam RM3++ hingga RM4++...

Pusing-pusing sana, nampak laaa model kereta yang pasang sendiri. Hmm, lama x buat benda alah nih. yang abang aku bagi pun x usik2 lagi Trueno AE86 tu. Then aku nampak Toyota Altezza and Subaru Legacy B4 RSK.


mutu gambar x memuaskan sebab camera phone jek...

Sambil di jeling-jeling oleh Alin, aku pun amik and terus tanya kat brother keje Toy City tu. And yes, 2 bijik kereta ni aku beli dengan harga RM99.00... yippiee!!! x dapat yang real, yang ni pun da ok. leh modified sikit2...hehehe...

4 comments:

Najwa Aiman said...

Boleh bawa balik kampung untuk kenduri tu! Eheks...

Nino said...
This comment has been removed by the author.
Nino said...

tah tahun bila nak siap model keta tuh... =P

phat_lee said...

NA, leh je bwk, tapi xleh naik la...satu jari tekan pun picah maa...hehehe...

alamak, nnt da siap saya tunjuk yek...hehehe...