Monday, 7 December 2009

I Need A New Camera!!!!

It's been more than a year since my Canon rosak...huhuhu... my camera yang di beli semata-mata sebab nak gi Japan...and now aku banyak snap pic guna camera phone yang mana gambar pun x berapa cun...(or aku yang x reti setting?)

aku x puas hati x dapat snap pic ni clearly...huhuhu...kalau x, da dapat pic KLCC cover dengan awan tebal, bukan Awan Dania yek....

gambar ni aku snap masa otw balik from Petronas KLCC dulu...love this pic a lot...sebab ini detik2 sebelum camera aku jahanam...huhuhu...Ixus 75 pun da ok dah..hurmmm....

2 comments:

jiwa kacau said...

DSLR la beb....in thing rite now!

phat_lee said...

hmmm...nak bwk yang leceh sket tu..huhuhu...