Friday, 4 December 2009

Hobi orang....

Last week, aku g umah uncle aku kat Villa Wangsamas...(betul ke x ni ek?). Aku tumpang solat dalam salah satu bilik, bilik music and merangkap bilik cousin aku yang kat japan tu balik nnt...lepas solat, aku tgk2 la collection cousin aku. Hobi dia? kumpul Coke... nih dia...

hmm...minat orang memang pelikkan?but xpe la. pelik yang jadi unik, tapi kalau hobi kumpul awek, kumpul skandal tu memang pelik dan merbahaya...hehehe...

3 comments:

Najwa Aiman said...

Walaweh...! Yang dalam botol tu dah berapa kurun umur air tu???

hans said...

hahahaha
unik
kalau ko apa hobi?
aku suka kumpul key-chain
bercambah dkt umah nih

phat_lee said...

NA : aku pun xtau maa...
hans : aku? hobi kereta,wyg,makan..perghh...