Wednesday, 2 December 2009

Aku x minat cerita nih....


Aku suka tengok wayang, and orang tanya aku, cerita ni ok x...

tanpa pikir panjang, aku ckp cerita ni aku kata x best..padahal xnak, diulangi...XNAK tgk pun...hehhee..sebab apa? sebab aku da pernah tgk citer dia yang first dulu...dengan member2 aku...citer nih..



kitorang masuk panggung as usual...dengan harapan cerita ni mcm cerita Underworld lakonan Kate Beckinsle (ntah betul ke x eja nih)... aku jarang nak complaint kalau movie tu muka hero and heroin sama buruk ke, sama lawa ke... memang jarang..tapi apa yang aku leh cakap pasal citer nih, hanya utk pompuan yang suka pelakon2 hensem jek....
kenapa? sebab hero cerita ni, satu family dia termasuk bapak dia skali muka jambu... heroin? hmm...agak kureng cun dia..org jahat? muka x mandi...huhuu...time aku tgk citer tu, aku pandang member aku, member aku pandang aku...and kitorg tgk blakang, ada couple ni lagi best....yang boyfriend tgk girlfriend, girlfriend tengah kusyuk tgk hero cerita tu...hehehe...

so, cerita ni aku x tengok la...malas...hehhee...

No comments: