Tuesday, 3 November 2009

One Hectic Day~

Last friday memang one hectic day for me....kenapa? gambar ni menunjukkan keadaan meja aku...document2 tu aku kena clearkan utk dihantar ke MOA...huhuhu...the good thing is, baru la tak sedar da nak time balik...hehehe....


bila da stress, mula la pandang luar tingkap...nak balik la plak rasa..tapi keje x siap lagi. so just layan jiwa je la....hehehe...ini view dari bilik aku....

opis aku kat tingkat 19 kat CP Tower...bawah signboard Siemens tuh...hehehe...penat hari tu...balik 9.30, sampai umah terus tdo jek...xde dinner atau salin baju..terlelap punya pasal..hehehe...

2 comments:

khayalkhayal said...

"It is against the law to go to library on Friday nites!" kata polis yang tahan Tuan Haji H & S kita dulu semasa dia di USA.... ekekekekeke...

Weh...! It's Friday night la bro...!

phat_lee said...

friday nite aku lepak snooker di mana tukang susun bolanya adalah awek2...lalalala....