Tuesday, 1 December 2009

My fav place...

Sekarang me and my girl da ada tempat feveret terbaru dah...ini dia!!!!

kedai ni terletak kat Sunway Pyramid...level brapa ntah...knapa kitorang suka tempat nih? sebab kitorang suka baca komik..and komik Doraemon and Dragonball aku pun da x wujud da kat rumah tu..so start mengumpul balik la....


so sekarang setiap bulan aku akan beli 3 - 4 buah komik...sebab bila baca, teringat the good ol days...hehehe....and VVIP aku pun dah terjebak baca Dragonball...sebelum ni dia beli Doraemon yang siri panjang jek, sekarang ni dia nak beli Dragonball...hehehe....antara gambar dalam kedai...

ada skali tu aku borak dengan sorang brader ni yang dtg dengan wife dia kot...dia borong komik Budak Getah...borak dengan dia, dia datang dari serdang sebab nak beli komik tu...yang lama da kena makan anai-anai katanya....

p/s : aku pun nak kena buat rak utk komik aku ni sebelum kena jual kat timbang kati..huhuhu.

2 comments:

Najwa Aiman said...

Yeszaaa...! Trend masa kini... Putera aku pun dah sibuk bermeditasi dengan komik sekarang... adoi laaa...

phat_lee said...

hehehe...hang jangan bwk dia ke kedai nih...nnt ringan je poket hang nnt...