Wednesday, 18 November 2009

Jam Kat Tangan...


Aku minat jam tangan, xtau apsal...hehehe...yang aku ingat dulu, ayah aku ada belikan jam Rolex, tapi RM50 je la...bukan RM5K tu..jam tu pun x tahan lama sama mcm harga dia...itu cerita masa aku sekolah rendah dulu.



time sekolah menengah, aku x pakai jam...sebab jam yang abg aku bagi, Casio x silap aku, model yang boleh simpan nombor telepon tu, asik rosak je walaupun da brapa kali tukar bateri. so sampai laa aku lepas SPM aku x pakai jam....



bila masuk kolej lak, abg aku bagi jam Swiss Army lepas dia bertunang. dia kata dia x pakai da jam tu, so aku rembat je la..hehehe...aku guna jam tu sampai 2007, 1st keje aku tahun tu...sebelum jam tu abis bateri...


and masa dapat bonus, 2008 sampai la ni aku guna jam CAT...ala, CATEPILLAR tu...yang buat jentolak apa bagai tu..hehehe...itu la aku rasa harta yang 1st aku ada...dalam RM300 gak rega dia...


aku minat jam yang mcm mana?aku minat yang tali besi, pakai pun loose sikit...sebab aku minat tali besi sebab dia nampak ekslusif. hehehe...target aku pasni nak beli seiko Chronograph lak...hmm..dalam RM500++ gak price dia...

No comments: