Monday, 9 November 2009

Futsal Tournament


Last Saturday aku ada futsal tournament..lawan every floor yang ada dalam opis aku nih...aku wakil level 19B...hehhe...da lama aku x main futsal ni, rasa mcm nak pecah dada masa first 2 minute. mana taknya, lepas attack, defend balik..huhuhu...papehal pun this game memang best la. team member aku ramai orang2 veteren (walaupun umur diorg baru 30+) tapi yang bestnya diorg main setting jek. xde yang main gelojoh bawak sendiri (kecuali aku la, da terbiasa)..


anyway, game start @ 10 a.m, and ended around 1 p.m...balik lambat coz COO kitorg g lepak mana ntah..hehehe...main 10 minit, 5 minit 1st half, then sambung another 5 minutes for 2nd half, xde rehat. aku x banyak main, pasal tu team aku leh menang kot..hehehe...



papehal pun, hari tu memang best. bebudak pompuan yang mintak aku jadi coach pun dapat nombor 3 (out of 4)...wahahahaha...at least bukan last la kan? time aku masuk ganti player, bebudak ni la yang sorak...terus glemer kejap...and also org mesti anggap aku ni playboy..huhuhu....siap ada pom pom girl...wahahaha...neway, memang best la. menang dapat medal and also beras (lagik)...after tournament tu, aku balik, mandi and tertido sebab penat, and also hujan...manyak syiok wooo tdo...sedar2 da malam...hehehe....


p/s : next week lak bowling IWK...aku jadi penonton la nampaknya...

No comments: