Monday, 19 October 2009

Terjumpa plak....

Semalam aku ternampak satu stack magazine lama aku. Mak aku kata nak buang sebab banyak bersepah..huhuhu...Magazine apa? Autocar Asean, Top Gear, Hot Rod...semua magazine kereta..so sebelum kena lupus, aku pun go through stack tu and aku jumpa sampul nih...
so aku asingkan...malam semlm aku bukak, and dalam sampul tu ada kad besdey! aku tersenyum sebab kad ni diorg bagi masa birthday aku masa aku keje kat IWK. masa tu aku baru je join as permanent staff.baru sangat, aku ingat lagi, aku masuk permanent on the 21st May 2007...
orang akan cakap, "ko da keje tempat baru pun still nak g company lama ke?" satu jek..benda-benda ni nampak je remeh, tapi benda camni yang buatkan aku rasa diterima... lagipun aku keluar dari company bukan sebab marah, and kawan2 aku ramai kat sana...hehehe...

hmm...am i emotional or what? lalala...lantak laa... aku keje sana aku happy pasal banyak benda..walaupun ada benda yang kurang happy, but itu semua biasa laa... so far, IWK the best working environment... company baru nih? CULTURE SHOCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p/s : i miss those days....

No comments: