Friday, 30 October 2009

Selagi belum tutup mata, kerja,kerja,kerja...

"You siapkan yang ni petang ni jugak, dalam bilik Pn.M**a ada lagi satu bundle. I nak u kurangkan sikit so that amount ngam2 RM29mill, xpe la u stayback la arinih," ujar boss aku dengan mudahnya....
adeh laa...senangnya membuat janji, lepas tu lepas kat orang bawah...
" Saya dah janji dengan M** nak antar by Monday,"
" Monday tu agak2 dalam pukul brapa nak g M**?" aku tanya...
" Eh, you xboleh tunggu ari isnin, benda ni kena siap petang ni jugak,"
" Mangkok punya bos..." dlm hati je la....
korang nak tau apa yang aku kena buat? aku kena buat checking. ada 33 branch, every branch ada la dalam 100++ document...and boss aku ckp kat big boss,
"xpe petang ni boleh siap, dia boleh buat,"

lepas tu dia pi mana pun aku xtau.................................................

2 comments:

Najwa Aiman said...

Ekekekekekekeke... Ekekekekekekeke... Ekekekekekekeke...

Sudah lupa ke sama istilah Master Delegator? Ekekekekekeke...

phat_lee said...

hehehe...ibarat aku ni master seketeri..."Kasi tau sama itu Harun, esok pagi bapak kasi 5 ribu ringgit buat belanja kawin"