Tuesday, 6 October 2009

Perangai Kucing...

Korang suka kucin x? aku suka kucin...aku suka tgk perangai kucin yang nak sgt tau pasal sesuatu tu. macam kat umah aku laa, kalau parents aku balik dari pasar ke, x kisah la beli apa pun, kucin aku mesti g dulu kat beg plastik @ kotak yang baru dibawak balik tu...and memang curious la dia nih...dari kecik sampai la ke tua...hehehe..dengan nakal dia. ni la kucin aku...Buffy the lalat slayer, selalu koyakkan langsir mak aku masa tangkap lalat...

ni lak kucin tok andak aku..relax je dia lepak tido time aku g raya kat umah sana...tido atas meja lak tu..hehee...
yang ni lak sangkar kucin tok teh aku...ada la dalam 15 ekor kucin...huhuhu...tapi bau, mak aih...

and ni lak kucin masa aku kat kelantan...walaupun kucin biasa, bulu dia memang lembut. makan budu banyak kot....

papehal, kucin ni memang best...nak je bela, tapi xleh la skg....huhuhu...

2 comments:

LiLFaDLi said...

Alolo.. sweet plak aku tgk ko minat kucing nih ek.. hehe.. tp leceh gak kot nak jg kucing kan.. umah aku ih ader sekor kucing salu masok umah tanpa undangan.. da puas aku campak, tendang n sepak dier, tp maseh gak nak masok umah aku.. sengal btol.. yg klaka tuh, kucing tuh milik jirang selang 3 umah, tp asyek dtg umah aku jek.. salah tuan ka, atau tuan dier xbg makan.. haha..

phat_lee said...

yang penting bukan salah mak dia bunting dulu yek...hehehe...aku dulu kutip anak kucing dari tong sampah, pastu bwk naik beskal balik umah...letak kat bahu..bila da besar, jadi saiko lak..berdarah-darah kaki kena gigit...huhuhu...