Monday, 26 October 2009

My Weekend

Weekend aku bosan...best pun bila malam sabtu la...petang tu aku main futsal dengan bebudak Bernas, sebab aku dipaksa jadi coach utk team futsal pompuan..hehehe..aku pun main x berapa reti sangat...lalalala...lepas futsal, aku balik, mandi then keluar balik utk main snooker..ye, aku minat main snooker jugak. the best thing is, aku tag team dengan member aku yang da lama x main snooker, lawan dengan member aku yang boleh dikatakan God of Snooker..hehehe...nasib baik, dua2 game menang..so main 2 game free laa..hahahaha..

lepas snooker and kutuk2 member yang kalah tu, kitorg pun reramai g ke RIM Maju, utk tgk game EPL malam tu. Chelsea menang 5-0, balik tu aku tdo nyenyak, sebab penat, and also sebab Chelsea menang..hehehe...tdo lewat jugak tu...

Ahad lak, aku keluar tgh hari tu, g ke Ikea... 1st time jejak. aku ada benda nak beli sebenarnya,but memandangkan poket aku buat magik, mengecut, so aku kena tunggu next salary la nampaknya...g Ikea pun sebab teman member aku beli kerusi komputer, and also jadi driver sebab yang lain malas...

sementara tunggu member aku bayar harga kerusi dia tu, aku lepak kat area jual jajan and minuman. sesaja aku snap pic benda ni...air tin harga RM6, besar lak tu..hehehe...sekali tgk macam colour air tonik, rupa-rupanya air buah...hehehe..pasti ABBA pun ada jual ikan bilis yek?aku ingat diorg nyanyi jek...(sengal)... lepas tu xde apa pun, balik umah, sebab malam tu aku ada futsal dengan geng KKL aku...after futsal, terus runner ke kajang, tgk Man United kalah dengan Liverpool, 2-0...best gila...abis game kul 12, aku balik and tdoq... so skng tgh sakit2 badan n ngantuk..huhuhu...

p/s : teringat lagu Mama Mia ! la plak....

2 comments:

Najwa Aiman said...

Aku ada CD the best collection ABBA... amcam?

phat_lee said...

udah ada bro...hehehe...bukan takat the best of, yang tak best of pun ada...lelama dengar jadi best lak...