Thursday, 8 October 2009

Memories...

Semlm petang after kerja, aku g Dewan Komuniti Bukit Damansara, tempat utk Raya Celebration utk Indah Water, where i used to be..and to be honest, i miss those environtment...whacky and crazy friends..even some of the bosses are cool enough to join the game...hehehe...these are the last year picture, during Hari Raya Aidilfitri as Indahan... ni gambor masa kat Dewan Komuniti tu...aku jadi cameraman...time ni semua senyum nampak gigi..happy sebab lari dari keje kot...hehhe...

and yang ni masa HR Open Department...kat cni xde celebrate camnih...huhuhu...

aritu company aku buat open house...open sunguh...huhuhu...aku sampai dalam kul 3 pun makanan banyak da abis..adeh la...makan nasik jek...pastu buat formal...xde kepala gila2...huhuhu..new environment for me...dari gila jadi skema...huhuhu...petang nnt gila balik...

most important, i miss kat org2 nih..HR Recruitment family...

p/s : teringat masa 1st year kat IWK, time Raya kena jadi model, masuk pertandingan makan satay, and also dapat cabutan bertuah..dulu2 x dapat pun..huhuhu...

2 comments:

LiLFaDLi said...

aku tau ko rindu aku.. erkk.. jemm.. hahaha..

phat_lee said...

ah sudah...susah jadi org hensem...laki pun minat aku nih...
(jem kuasa 14)