Monday, 5 October 2009

Makin Tua Makin Menjadi-jadi...




hehehe...selalunya ayat tu di gunakan utk org tua je kan? la ni Kelab Kereta Lama yang aku join pun guna tag ni...sebab apa? hehehe..tgk sendiri, n judge it la, k? aku surfing this one web page, and terjumpa gambar nih..memang oldies...huhuhu...dulu ada keta nih, pastu jual...skg bila tgk, rasa nak beli balik jek...lalalala...


kereta lama mak aku dulu, aku n abg aku yang suggest tukar colour yellow lemon, and start dari hari tu bermula laaa cerita pasal setan kuning kat Kajang..hehhe....

3 comments:

khayalkhayal said...

Walaweh! Zaman aku naik motor dulu, kereta ni le yang aku nampak tersesat masuk dalam lalaun motor dari Subang Jaya ke PJ! Masa tu malam around 10 PM. Hujan! Ekekekekeke...

p/s: Ni kisah benar tau!

LiLFaDLi said...

perghh.. stylo gak.. ranggi jek kalu turun dataran.. :D

phat_lee said...

makin tua makin menjadi, da nyanyuk la tu...hehehe...