Monday, 5 October 2009

EPL?

EPL? EPL tu apa? hehee...English Premier League nama dia. aku pun baru-baru je menceburkan diri dalam arena EPL ni, so nak kata fanatik tu sangat, idok le teman. just that aku sokong team kaler biru, yakni Chelsea...that's right guys, i'm a Chelsea supporter..so semlm memang best bangat dapat beat Liverpool 2-o...hehehe...neway, aku suka tgk EPL ni, aku x la sefanatik org lain, just suka2 jek...

antara team lain yang aku suka tgk game dia, Liverpool, Man City, and latest team, Sunderland. Last Saturday punya game memang antara Man United vs Sunderland, memang worth it, wlaupun rasa tak puas hati. aku suka tgk game Sunderland tu sebab cara dia steal bola from MU nyer player...clean beb. and game tu kalau ikutkan Sunderland memang boleh menang, tapi apakan daya player diorg sorg kena buang padang. so 11 player MU, vs 10 player Sunderland utk last2 minute but still Sunderland boleh control game.huhuhu..the same thing happen masa MU vs Man City, Man City memang boleh menang beb...tang Man City kejar balik score yang sedap tgk tu...x g raya aku aritu..hehehe...


semalam masa tgk game Liverpool vs Chelsea, ada la satu group ni sorak everytime Liverpool attack, and kawan aku ckp, yang diorg tu penyokong MU. Memang MU ni rasa threat dengan Chelsea skg ni..hehehe...relax la, game banyak lagi...silap2 Man City yang dapat Juara Liga, sapa tau? hehehe...one thing for sure, aku akan sokong any team yang lawan MU, sebab aku x minat MU..hahaha...so what? even kalau MU vs Stoke City pun aku sokong Stoke...lalalala...
p/s : still a long way to go...papehal pun viva Chelsea!!!

2 comments:

Teddy said...

Glory glory man united.. as michael owen marching in!~ yay!

phat_lee said...

owen injured da bro...hahaha...