Tuesday, 20 October 2009

Camna nak jaga hati kawan?


senang jek...kalau dia da tolong korang dalam masalah korang, jangan nak ngengada cari masalah dengan dia. ingat sket, orang lain pun ada masalah. malah ada yang lebih berat. nak life best? tambah kawan lagi. apa susah? pegi la memana pun. try benda baru, buat hobby baru, pengalaman baru,tegur and senyum la kat sesapa pun. kena ingat, kawan kita tu pun ada masalah dia, kawan kita tu pun ada perasaan...kalau korang ada buat salah, kecikkan ati kawan, baik korg minta maaf and baikkan keadaan balik. kalau x nnt korang akan menyesal sebab kawan lagi penting gf/bf yang tinggalkan korang.
kalau sampai sudah layan jiwa, sampai bila pun life jadi sucks!!


p/s : ihsan dari aku sendiri...

No comments: