Wednesday, 7 October 2009

1st time in my life...

yup..pic ni aku snap kat basement opis aku...so dalam sejarah, aku bwk Ronin g keje...sebab adik aku bwk Ken...apakah penangan yang aku dapat??

1) ketiak n blakang basah sebab Ronin ni aku tak buat aircond lagik...
2) risiko langgar keta lain sebab xde side mirror...nak mencelah susah, tapi tawakal jek...lalala...
3) kuat minum dia ni memang terasa....RM20 sehari...padan muka aku..nak sgt keta sukan...

papehal pun aku sayang Ronin nih!!!!

5 comments:

Nino said...

side mirror takde? ko ikat je la cermin muka kat tepi pintu tuh... lelaki kan serba boleh.. (uwerkss!!)

LiLFaDLi said...

weeehuu... sempoi.. sori apad, aku xsempat nak usha keta ko kat opis tadik.. aku ikot short cut tadik, pastu nak kene buang ehem2.. hahaha.. MOTHERRR!!!!! HOH YEAH!!!

phat_lee said...

time ko berak ada bangku x kat depan? (xpaham)

khayalkhayal said...

Ronin ni ke yang hon bas pekerja aku kat basement parking PBD hari tu? Ko rupa2nya ek? Betul ke?

phat_lee said...

kereta power hon tak payah sedap2...bunyik engine yang penting.bukan ekjos, tapi bunyik engine yek..hehhe...