Tuesday, 29 September 2009

RM600,000.00 apartment anyone?

Last Sunday aku g tengok umah baru pakcik aku kat area NZ Wangsa Maju tu....wahlawei...gila besar umah dia...cam biasa laa, apartment, kena ada guard apa bagai...nak tgk besar mana? ni ruang tamu n ruang makan dia...

umah ni ada 5 bilik and 5 bilik air...aircond ada 7...dengan wardrobe lak tu ada aircond...

atas tu ada kosong lagi tu...kasut semua beli time travel oversea...huhuhu.

plasma tv 42"...time aku angkat dulu, kena kerah 4 orang jugak la...berat bangat..(padahal takut jatuh)...ni lagi pasal umah tu...ini masterbed room....

ni lak salah satu jamban dia...

umah pakcik aku ni kat level 19, so the sceneray pun best jugak laa...


harga umah ni around RM600,000.00...sebab anak dia yang sorg tu gaji dia, dia leh amik loan sampai RM1 mil, so dia gunakan la nama sepupu aku tu...bila dgr camtu, bila laa aku nak layak amik loan RM250,000.00??

tgk audio system dia pun da tau org branded or x...huhuhu...

p/s : aku nak amik loan beli keta pun pikir mampu bayar bulan2 ke x..huhuhu...

No comments: