Tuesday, 29 September 2009

Kereta!

saja jek buat post nih...dulu aku guna honda civic 79 ni la..best..habis meter...1.2 cc, kalau engine CVCC, lagi layan..kalau dapat yang RS? laaagiiiiiiiiii besh...minyak lagi save dari kancil nih.....

skg projek aku dengan Ronin aku...Honda Accord Hatchback...1.8 twin carb sudah diletak jantung baru, 1.6 VTEC tapi auto...nak tukar manual nih....

ni lak keta abg aku...engine stendet, exterior jek setan..abg aku panggil keta dia nih Vatshu The Black Knight...rasanya laa....




hmm...aku nak start balik buat kereta...kalau main keta lama nih, puas hati sebab xde nak mod ikut org lain..semua ikut taste sendiri...mcm Wira laa, asik mod jadi Evo, xpun Lancer...pastu letak badge Mitsu...hehehe...Satria abg aku? still proton cuma badge j xdak...kalau ikutkan aritu dia nak maintain badge 1.3 kat sisi kereta dia...hehehe...

No comments: