Thursday, 17 September 2009

Buka Puasa Reramai Ep1.

Last Friday, aku ngn 5 org lagi member IWK aku g berbuka puasa kat Restoran Vicchuda, Kota Damansara...makan apa? macam2...banyak lak tu. and malam tu jugak laaa terasa balik mcm mana feel bila makan terlalu kenyang...perghhh....ni sebelum melahap...tenang jiwa...


yang ni beberapa minit sebelum transform jadi pelahap..

member sebelah tu xtau nak amik apa dulu...hehehehe....and ni antara yang menghadirkan diri..


nak kata happening sangat, xde la but layan jek...yang penting dapat hangout, gelak2...and also x lupa, kitorg celebrate in advance birthday si Fiza nih... segarang-garang dia,nangis jugak! hehehe...

xkisah la berapa ramai yang join lepak, for sure, kalau pandai enjoy, enjoy la jadinya...ye tak??



No comments: