Thursday, 17 September 2009

Buka Puasa Reramai Ep 2.

Semalam, lagi skali buka puasa reramai..kalau ikutkan, da banyak kali da pun...hehehe...tapi yang the 1st three time tu kat KFC @ Kepci, aku malas nak tulis..lepas ni 3 tahun la kot aku x masuk Kepci...hehehe...semlm pun nyaris gak g Kepci, alih-alih lepak Kenny Rogers @ Pusat Bandar Damansara...

sama gak, dalam 6 orang join...kali ni sebab ada yang da coti esoknya...so lepak je laa...plan asal nak lepak midvalley, tapi sebab da berjaya diracun dengan jayanya, lepak PBD jek...huhhu... ini tukang racun...

makan pun sampai lambat, maybe sebab iorg tak jangka yang dtg ramai...mana tak nya, yang jaga kedai ada la 3 orang...huhuhu...aku pekena Quarter BBQ Chicken, nasik,mash potato dengan coleslaw..air? 100+ yang boleh top up sampai mampus...cost? ada la dalam RM20++ sorang...ni bil dia....

total utk 6 orang makan???

murahkan???hehehe..neway, ini lagi berbaloi la kalau compared korg bukak puasa kat starbucks...aku penah kena...dalam wallet ada RM10, minum apple juice jek...pun belen 5 sen...total air? RM9.95....ampes...hehehe..

neway, aku x kisah sgt pasal cost, yang penting dapat hangout, enjoy every moment selagi boleh...

3 comments:

LiLFaDLi said...

saya suka makan.. yum yum... sbenar nyer xsangka gua ramai org smalam kan.. punya laa best borak, rupa2 nyer da masok waktu bbuka.. patut laa org sebelah pandang2 jek pelik tgk kita xminom2 lagik.. camne nak minom, air pon xsampai... haha..

phat_lee said...

lantas aku pergi membeli air mineral botol kecik minum reramai round table...

LiLFaDLi said...

tp apsal muka aku xde dlm gambo.. (tetiba emo).. kekeke..