Friday, 4 September 2009

Adeh laa....sakit perut...

yesterday morning time nak gi keje, aku dengatr Fly.fm...fav station aku skg nih...and diorg main2 ngn google translater...and diorg translate lagu2 dari English ke Malay..memang gelak gila aku dengar. dgn DJ x reti sgt bahasa Malaysia...ini satu lagu yang diorg translate...

Boneka, kau sudah siap?
Mari kita berdansa, boneka
Ooh, bayi, boneka, Sobat, kau sudah siap?
Let's dance, ooh, baby
Aku tahu kau suka padaku (Aku tahu kau suka padaku)
Aku tahu anda (Aku tahu)
Itu sebabnya setiap kali aku datang sekitar
Dia turun tubuhmu
Dan aku tahu kau menginginkannya (Saya tahu anda inginkan)
Sangat mudah untuk melihat (Sangat mudah untuk melihat)
Dan di belakang pikiran anda
Aku tahu anda harus f *** me
Cha Jangan berharap pacar anda terasa panas seperti saya?
Jangan berharap cha pacar anda adalah seorang aneh seperti saya?
Jangan cha, jangan cha?
Cha Jangan berharap pacar anda yang salah seperti saya?
Cha tidak ingin menyenangkan pacar anda seperti saya?
Jangan cha, jangan cha?
Melawan perasaan (Melawan perasaan)
Membiarkannya (Biarkan sahaja)
Sebab jika bukan cinta, itu saja tidak cukup
Untuk meninggalkan rumah tangga yang bahagia

and yes my friends, ini lagu pussycat dolls ~ don't cha.... and pagi tadi aku main teka lagu dengan bebudak IWK aku..hehehehe... ni address dia...try la for fun...


p/s : main game teka lirik siapa pun best, lelebih lagi bila baca lirik camnih...hehehe...

5 comments:

Nino said...

Wahahahaha.... xtahan sakit perut gelak.. my day start with a good medicine - laughing sorang2 kat meja mcm org gila.. hahaha.. lirik paling xbleh blah - boom boom Pow (black Eyed peace)

LiLFaDLi said...

mmg besh.. aku nyerr hadiah maner?? xdapek pon lagik.. hehehe..

Nino said...

hahaha... abesh la ko apad lepat.. pemenang teka lirik lagu da dok menuntut adiah tuh..

phat_lee said...

hadiah?sila tanyakan pada abg posmen...

Najwa Aiman said...

Walaweh...! Aku suke! Aku suke!