Thursday, 13 August 2009

Pirates of Cherating...

1st August aritu aku join company lama aku g Treasure Hunt ke Cherating. Start from IWK Pusat Bandar Damansara kul 8 lebih lebih...

thanks to my bro, dia bagi pinjam Siti dia utk keempat-empat jejaka cumel ni naik. as usual aku jadi driver, nazrul jadi navigator, and lagi dua jadi tukang jawab soklan @ pembuat lawak tegar...

first stop kat Petronas Karak Highway, masuk je Petronas tu aku tgk semua yang pakai baju hitam je kat dalam tu. travel dalam 7 jam jugak la plus sesat kat kuantan..thanks to the idiot yang buat peta tu kitorg sesat kat kuantan sebab nak cari airport jek..huhuhu..then after penuh berbakul maki hamun,akhirnya sampai la jugak kat The Legend Cherating.

sampai2 jek, perut berkeroncong untuk nasik. aku masa ni baru nak elok mulut aku. so test dengan nasik n sup daging. ingt nak makan sup belut, belut lak abis.huhuhu...lepas tu balik hotel coz bebudak aku nak jadi singa laut, mandi swimming pool...aku lak, jalan2 tepi pantai...
malam tu diorg ada buat dinner, so lepas mandi apa bagai, kitorg head to the hall...
dinner?ok laaa...tapi kitorg x dapat apa pun...malam tu ting tong jgk la...kuar lepak minum lak.hehehe..the next morning, ada beach volleyball tournament...layan tgk je sebab kenyang breakfast..nanti bertempiaran lak org lari sebab muntah berbakul..hehehe...
semua ni abis dalam kul 11 jugak la..then 12 tgh hari, check out...g singgah kemaman jap, makan tgh hari dalam pinggan sport rim 15 inci...hehehe...


p/s : jaaanngaaaannnn riiisssaaaaaauuuuu....semua dapat hadiah malam ni...(kata2 ini dijadikan pengajaran~jangan berharap!!)

No comments: