Tuesday, 1 September 2009

Batting Cage

salam! sebelum puasa aritu, aku ada g One Utama, bukan One Malaysia yek...tujuan?? main batting cage! sesuai utk sesapa yang nak lepaskan tensen korg dengan menghayun kayu baseball, pukul bola...layan beb...and sekarang ni menunggu masa untuk pergi menghayun semula...
bayaran?ok la...RM30 utk non members utk half an hour, itu yang maximum laa...brapa banyak bola? x terkira. boleh pilih sama ada korang nak hayun baseball or softball. nak hayun dua2 pun boleh, but kena ingat, sebelum hayun, sila longgar2kan semua joint anda yek..hehehe...

p/s : bayangkan muka boss!!!!

2 comments:

Nino said...

bila mau pegi lg? mau join.. byk kepala2 yg nak kena prembat ni.. hehehe..

phat_lee said...

akan di war2kan...
lepas raya...