Thursday, 23 July 2009

Solar Eclipse...

semalam gerhana matahari. rugi pulak x dpt tgk sebab this time is the longest. about 6 minute gak. dulu aku ada dapat email, kata yang 22/7/09 akan jadi tsunami, tapi so far xde dengar berita apa pun. nak kata ada kaitan memang ada la...ada ke? tapi eclipse semalam, bila tgk image dia, memang cantik...and they say that benda ni akan jadi lagi tahun 21++...time tu idup lagi ke?? neway, these are the image taken from all over the world...











memang lawa..bila dia jadi macam cincin tu paling best tgk...well, semlm nak tgk pun KL hujan, and aku tgh keje. xkan nak bawak xray gi diri kat luar opis tuh...hehehe....rasa benda ni banyak bagi effect kat kelakuan org jugak la...mana la tau kan??

2 comments:

Najwa Aiman said...

Biasanya bila bergelap umat manusia membiak lebih rancak... ekekeke...

Bro... lama dah tak nulis entri?

phat_lee said...

PC opis aku x menggalakkan aku menulis entri...diorg prefer guna type writer...lalalala...