Tuesday, 14 July 2009

Sekali teringat daa...

Semalam aku teringat time aku eksiden dulu...Kenari aku langgar blakang keta yang terbabas depan aku...

nampak mcm takde apa kan? cuba tgk keta yang terbabas tu lak..


lawakan?? hehehe... melekat kereta aku time tu...dah la esoknya tu aku nak balik kelantan, raya beb..

muaxx baik punya...


sebelum di lakukan surgery...

kerna eksiden ni, sebulan raya jugak la aku x g melepak dengan member2 aku. and after the surgery, camni la jadi dia...nasib baik dapat balik muka lama...

estimate? workshop kata dalam 8K, adjuster tulis dalam 6K, sampai kat opis insuran, abg aku sendiri estimate kan dalam 4K...huhuhu...kalau x da dapat Move punya muka..hehehe... neway, korg kalau drive, beringat-ingat la ek...

p/s : bwk sopan pun kena hantam maa....

No comments: