Monday, 20 July 2009

Ronin days out...

Last sunday aku ngn geng KKL join konvoi ke pelancaran majalah My Rides kat I-City, Shah Alam. It's been a while gak since the last konvoi, so saturday petang tu aku siap2kan laa Mr.Ronin aku. Sunday pagi around 11.15 aku da shoot g tempat kumpul, Shell Batu 3 Shah Alam. sampai around 11.30-11.45 mcm tu, aku jek yang ada. but then start la sampai diorg nih...

benda wajib, pakai uniform KKL...


sementara tunggu genga lain, aku nampak kereta ni slow motion jek masuk ke Shell, keta Austin tahun 30 an punya beb. and kapitan KKL diberi penghormatan jadi tukang start keta...


masa nak bertolak tu, nampak la geng toyota, so kitorg konvoi sekali dengan diorg. total about 40 kereta jugak yang konvoi.

memang best la jugak konvoi nih. dari tol batu 3 kitorg cruise sampai I-City...

yang ni upon sampai kat entrance..agak crowded la jugak...

yang ni sementara masuk kat dalam tempat berlangsungnya event tu...

keta2 yang malu2 kucing...nyorok blakang kon.

i guess ni jek buat masa nih...pasal event tu, later baru aku citer la...mau pulang..lalala....

2 comments:

Teddy said...

that austin is sweet!

phat_lee said...

hahaha...tgk dia datang dari jauh, mcm reban bergerak...tapi respect gila kat uncle tu...berjaya maintain keta tuh...