Wednesday, 15 July 2009

Birthday...

Last Sunday aku n family aku celebrate birthday anak buah aku...Yusoff Zulkarnain (hope betul la eja nih)...ni budak kecik nih...

dah 2 tahun dah dia...sedar x sedar..hehehe...means aku pun makin "muda"... skg aku da ada 4 org anak buah, and bulan 12 ni akan bertambah lagi family members aku. and parents aku pun makin happy la. family makin besar, makin meriah... anak buah aku yang paling besar pun da 3 tahun da umur dia...sedar x sedar da masuk sekolah dah...

atuk melayan cucu-cucunya...hehehe... aku jek tak tau bila nak kawen nih... huhuhu...

from left to right : ilyas muzaffar, yusoff zulkarnain (dlm stroller), emir ilham n nur batrisyia...

this picture is taken about a year ago... cepat betul...

No comments: