Tuesday, 16 June 2009

Life sucks...

haaaaa....rite now aku rasa life aku da kembali terumbang ambing...dengan kerja kat company yang aku da fedup, dengan keperluan kewangan yang x terurus, love life yang da padam balik dah...guess aku kena re-organize my life...well hopefully dapat la keje kat EPF...find a new job, find a new hobby, find a new life...and also find a new partner in bed...hehehe...

orang kata aku baru lagi dengan company baru nih, memang pun...tapi yang buat aku lagi xleh blah, sampai la ni aku still xde pc, phone, meja pecah2 2nd hand lak tu...kerusi tayar kurang sebijik...huhuhuhu...keje memang ada, nak buat pun x semangat. yang best tu, bila borak ngn manager aku, dia bagitau yang management kata xde budget utk aku...means seating, computer semua tu tak masuk dalam budget...apa citer da?

well, hopefully aku dapat la call from EPF...nak angkat kaki...my dad pun da tanya if nak amik umah yang kitorg duduk ni..kalau re finance, rasa market value ada la dalam 250-280K...hope before umur aku 30 aku da ada umah la..budget apartment je dulu...kalau dapat umah teres ni pun kira ok laa...

nak bercinta? muahahahaha...sekali sangkut dengan hak milik org lain daaa...frust tak tertonggeng la nampaknya..hehehe...

anyway, ini jek my love for now...

both of them, Ronin & Ken....perabih duit kat dua ni je la....

2 comments:

Teddy said...

sabar bro.. aku paham perasaan mu.. kita tunggu jodoh je.. akan datang.. banyak datang.. kita je tak sedar..

phat_lee said...

huhuhuhu...