Wednesday, 3 June 2009

Last Saturday (2)

Lepas g layan Terminator Salvation, aku balik and amik Mr. Ronin aku...nak hantar ke kedai exhaust...bila check, sekali piping reput and tabung tengah aku da rosak...plus ada bocor skit. tanpa pikirkan kewangan, aku buat la balik...abis dalam RM240...tapi berbaloi gak. Minyak skg lagi save and keta aku da lagi pick up..after that aku terus ke Restoran Yus Bangi, tempat berkumpul sebelum konvoi ke Bagan Lalang sempena setahun KKL... kitorg g lalu highway LEKAS. Berwangan la...abis meter gak Mr.Ronin aku...speed up dalam 190-200 km/h...pastu berenti kat R&R Beranang, tunggu member2 yang cicir wangan...meter abis pun, keta aku nombor 4 sampai...huhuhuu...

lepas snap pic, kitorg sambung konvoi lagi ke Bagan Lalang. dalam pukul 9.30 kitorg sampai. best gak 10-12 bijik kereta masuk tempat parking tu, tersusun jek...and meja kitorg da siap tersusun...lapar punya pasal...


x lupa jugak nih...kek KKL and dipotong oleh kapitan KKL...


happy 1st anniversary!!

No comments: