Saturday, 13 June 2009

Last nite...

Ola...semlm aku g lepak alamanda dengan member aku. stress keje, so tanpa pikir panjang aku g tgk Jangan Pandang Belakang Congkak...sebab Lisa Surihani berlakon laa..hehehehe....


semalam pun adhoc jek... balik keje, keluar dinner ngn parents aku...then kawan aku ajak g tgk wayang..citer apa pun xtau, kat mana pun x plan...last2 layan kat alamanda show kul 1130 malam. boleh plak aku layan citer melayu..seumur hidup aku, baru 6 kali tgk wayang citer melayu. semlam tgk iklan citer Setem arahan Khabir Bathia.rasa macam nak tgk citer tu. end of july keluar lakonan Afdlin Shauki, and aku mmg peminat dia.

About citer Jangan Pandang Belakang Congkak, kalau nak tgk citer lawak slapstik yang korang malas sgt nak fikir about jalan cerita, ok laa... aku pun gelak jugak bila scene tiga orang nak bertukar jadi hantu...part tu je yang kelakar pun. member aku sampai keluar air mata gelak...

hmm..aku nak citer panjang pun macam xde idea...but petang ni nak layan Drag Me To Hell...which is rating dia 4 stars out of 5...


2 comments:

Najwa Aiman said...

Ular sawa atas leher Lisa tu betul ke? Aku rasa macam nak transform jadi ular le pulok...

phat_lee said...

betul tuan...bukan takat kat leher jek, kalau perati betul2, untung jadi ular tu...leh lalu kat bukit bukau lagik...