Monday, 15 June 2009

Drag Me To Hell!!!!!!!

Last Saturday aku tgk citer nih...

One of Sam Raimi's masterpice la bagi aku...bila tgk starting citer ni, macam tengok citer Army of Darkness..ol'skool style betul..story line dia, straight to the point. actually citer pasal pompuan kena curse jek...no hantu2 seram pun. just muka pompuan tua yang curse pompuan muda tu jek...

yang best, aku tgk citer ni bertiga ngn member2 sekolah lama aku...yang konon hati kental pun tersentak 2-3 kali sebab terkejut. pada yang x ttahan bunyik ngilu tuh, u guys better cari kapas dulu sebelum tgk citer nih...CGI dia pun xde la banyak sgt.

memang aku puas hati la tgk citer nih...tak rugi...

p/s : waiting for The Proposal n Setem...but next week, Transformers : ROF and also GI Joe...

2 comments:

Teddy said...

bro.. last night watch T4.. my friend said it was the best T4 for him.. i think it was the second best.. looking forward for Transformers.. but I'm not going to watch GI Joe.. so different lah from my old skool cartoon..

phat_lee said...

for me T2 the best Terminator ever...but compared between T3 and T4, i think T4 is much better than T3...i love transformers coz of the effect. Jerry Bruckheimer punya effect the best la...talk about different? Transformers lagi different gila than the old school cartoon bro...