Wednesday, 17 June 2009

Ceramah Motivasi....

apa la punya suwey...sekali aku kena ceramah motivasi pepagi hari...kul 9.30 sampai la pukul 11...tapi bagus gak, sedar2 jek da nak lunch...hehehe...dia nak cerita pasal HR policy kat aku. aku gelak dalam diam je la...da la dulu pun buat HR,ye la, masa kat IWK pun aku still ingat apa policy dia..sama jek kat memana..kena plak manager aku dulu yang bahagian ER tu..(kalau baca..), contoh sexual assesment, eh...gangguan seksual jek yang dasat...bahagian safety? hehehe...no play safe maa...lenjan selagi mampu...skg ni lunch..kejap lagi dalam kul 2, lepas zohor, aku akan kembali berlakon...yeehaaa!!!!!!!

No comments: