Saturday, 16 May 2009

Piknik!!!

Last week, sebelum aku start keje baru, group Indahan buat trip to Canai@ Cenai kat Tanjung Malim.kitorang konvoi...start dengan berkumpul dekat R&R Sg.Buloh...

8.30 pagi kitorg start bertolak...dengan konvoi 5 bijik kereta...tapi konvoi a bit mcm haram la...tgk meter 140 - 160km/h...aku jaga blakang skali, but sekali-sekala g depan la..xde la bosan konvoi kalau buat camtu...then masuk persimpangan Tanjung Malim...


nasib baik tergerak hati nak pinjam Honda City abg aku...kalau x, memang aku patah balik KL jek...after about half and hour drive dari simpang Tanjung Malim tu, kitorg pun sampai..kena masuk kawasan kampung woo..

enjoy the pics guys...malas nak taip..hehehe...



Banyak lagi gambar yang ada, and kitorg buat celebration mothers day skali...i think maybe next time la aku update...
fro the time being, Chalio betty!!

4 comments:

Najwa Aiman said...

Ohhh... comelnya bini orang tu... ohhh...

Teddy said...

hahahhahahahahhaa... mmg sangat cantik bini orang itu.. kenapa semua bini orang cantik??? minta bro kita jawab.. jawab jangan tak jawab... ewahhhhh!

Teddy said...

bro.. hp aku masuk virus.. abis semua numbor ilang.. ko msg aku num ko... dem...

phat_lee said...

bini org yang mana tu tuan najwa?hehhe...kalau yang bekas jiran aku tu, memang x dinafikan..hahaha...

henpon masuk virus or hang nak lari dari pompuan tun?hehehe...