Thursday, 7 May 2009

Last day as Indahan...

Petang tadi kat department aku ada buat farewell...utk sapa? utk aku sebab esok da last day aku kat IWK ni..after 2 years. act since last week member2 rapat aku da buatkan utk aku.last thursday, diorg blanja aku pizza...lepas makan, ada la snap picture sket wat kenangan...

time kat pizza...


and after that snap skit kat Pusat Bandar Damansara lak...


and hari ni plak, kat department aku....
aku dapat Mini Cooper kaler kuning beb...Italian Job maa...



Tipu kalau aku kata aku x sebak petang tadi...even dalam meeting pagi tadi pun aku speechless, walaupun diorg knal aku sebagai yang banyak mulut...this is my other family for the past two years...akak2 aku, abang2 aku walaupun stok loyar buruk...hehehe...

Tak lupa gak ngn geng2 lunch,minum petang....

~goodbye, doesn't mean forever~

2 comments:

Najwa Aiman said...

Sebut betul-betul... Italian job. Ada empat suku kata sebelum sebutan job, bukan satu suku kata je tau!

phat_lee said...

itu khas utk ladies...kalau laki yang nak, aku terus taubat nasuha...