Friday, 17 April 2009

Tandus...

Yang panjang tunjuk kat 3, yang pendek lak menyibuk kat 10...pepagi ni aku da xde idea nak buat apa. breakfast dengan nasik lemak bersambalkan sotong, di hiasi dengan telur mata, dan ditemani oleh teh 'o' suam...time ni kalau ada kotak kosong, bisa aku renyuk-renyukkan agar kepala aku dapat mendarat....
apakan daya seating position aku sentiasa menjadi perhatian...terpaksa berlakon lagi la nampaknyaa....

2 comments:

Najwa Aiman said...

Lakonan ko tak berkesan laaa... Mem Besar anggap hadap komputer tu takde kerja sito! Kena ubah adegan menghadap komputer tu kepada aksi-aksi lain... ekekekekeke...

Tapi ko kena akui bahawasanya nasi lemak sambal sotong tu memang lazat kan? Kan? Kan?

phat_lee said...

xpe...sebelum hang kena aku da kena dulu dah..ampes..

tapi nasik lemak tu memang hulabavom!!kalau ada paru sambal, nescaya aku mintak yang tu...