Friday, 3 April 2009

Sangkut...


ampes betul arinih...aku,mirul n sorg lagi staf Suruhanjaya Koperasi sangkut dalam lif. nasib baik sekejap jek. kalau x, enjoy masuk keje lambat...hehehe....

masa tekan button naik, elok je bukak pintu dia. tau2 masuk, pintu tutup, tekan button floor, x nyala la plak. ingtkan bulb nombor terbakar. rupa-rupain lif x jalan...terpaksa call admin, mintak call maintenance. tapi elok je abis ckp, pintu bukak n boss Admin tercegat kat depan pintu. nasib baik dia tekan button naik. kalau x, memang duduk dlm tu sambil menyanyi je la kitorg. boss Admin ni pun, aku da ckp lift rosak, dia x dengar...terpaksa tahan pintu lif tu drpd tertutup, baru dia sedar lif rosak....huhuhuhuhu...
nasib malang yang sangkut semua lelaki..kalau pompuan, leh la i tenangkan u....
wahlawei!!!!


2 comments:

Mamer said...

Klau sangkut dengan awek aku biarkan je... aku mmg xde kredit heheh

phat_lee said...

kalau ngn fiza?