Monday, 27 April 2009

IWK Inter-Dept Futsal Tournament ~ 25/4/09

last Saturday, 25th April 2009, company aku buat Inter-Dept futsal tournament kat PJ...buat kali pertama and terakhir la aku join diorg. lepas ni aku da jadi ex-staff dah...

8.00 a.m ~ aku arrived di PBD, kumpul depan opis sambil sesapa yang nak bfast dulu pun boleh jamah sikit2...aku bawak Mr. Ronin..amik risiko bwk keta tak sihat....


9.00 a.m ~ kitorg konvoi ke PJ, sebab xtau tempat.


10.00 a.m ~ dah register team apa semua, game pun start...1st game lawan Ex-IWK...ingtkan dasat, first 3 minutes team aku dapat 3 peluang nak score tapi memasing off target...at last kitorng menang jugak...2-1...risau sebab team aku masa tu ngam2 5 org, xde sub...2nd game, lawan CRD plak..memang best tapi menang lagik...3rd game lawan PED, seri la pulak 2-2...and kitorg masuk separuh akhir...


11.45 a.m ~ semi final start, team aku lawan dengan team finance & admin, team yang kitorg join practise petang2...memula diorg kata nak main2 jek, alih2 diorg lead 2-0...antara the best game la...last kitorg menang 4-3...time tu kaki aku da memang sakit..muscle peha da kejang...


12.30 p.m ~ final lawan Pandan Indah Unit...diorg ni main dasat, antara yang active la...baru je start da lead 2-0...kitorg kalah, dengan score 4-2...tapi dapat jadi naib johan dari 8 team, kira ok la kan? sedikit gambar...

gambar dua team yang masuk final...


event sampai kul 1.30 p.m...balik tu aku dengan kereta xde aircond, panas, penat...dehidrate aku dalam keta tu..papehal game tu best walaupun Ex-IWK tak puas hati keeper diorg injured sebab jatuh rebut bola ngn aku...

and i'm gonna miss this event....

No comments: