Friday, 30 January 2009

Take a picture...

Aku suka amik gambar...x kira la gambar apa pun.. hatta gambar kamben elak kena langgar sambil kantung terbuai-buai pun leh di jadikan modal.

walaupun org kata aku punya gambar bukan spesis pro, tapi pedulik hapa aku kan? kamera aku, suka aku la. biar la org nak menilai apa pun...hehehe....(tensen sgt la nih)..

antara yang aku snap..


masa buat iklan shampoo IWK..hehehe..amik gambor guna handy-cam, menyumpah jek...huhuhu...
yang ni kat Penang...aku xtau napa aku suka snap pic yang nih..hehehe..


yang ni pun masa kat Penang...

yang ni aku snap masa tengah drive...on the way from KB to AS...



yang ni one of my fav...sea of clouds...



yang ni plak bila nak promote Petronas...hahahha....

aku suka snap pic...bagi la aku kamera, nescaya ada jek pic yang aku snap.hehehe...

No comments: