Monday, 5 January 2009

New Year 2009

Assalamualaikum...
Dah lama rasanya aku tak menulis. Sejak saing blog aku kehilangan blog beliau (Mr Khayal2), aku pun mcm malas nak tulis sgt bila pk balik, da tulis tebal 500 page, tau-tau link ke blog da dipindahkan..huhuhu... cian penulis Khayal-khayal tu..hehehe..(jgn D.I aku)...

Last week kita celebrate New Year...Dua new year seminggu lak tu. Punya la malas aku nak g keje memandangkan hanya dua hari jek aku kena drive ke Pusat Bandar Damansara. Tapi drpd aku duk umah melangok, baik aku g keje. At least ada gak mulut ni mengutuk member opis. hehehe...

Hari rabu tu, lepas jam 5.10, aku ingat nak balik terus tapi memikirkan keadaan jalan yang jem, aku gagahkan diri lepak kat PBD, buang masa n duit kat kedai mamak belajar bahasa tamil dr staff kedai tu yang di bawakan khas dari Chenai, India. Baru aku tau, nak ckp tamil nih memang kena ada movement kat bahagian kepala, baru terasa feel dia. Tak percaya, korg try tanpa gerakan khas tu...hehehe...

After office aku head to home, cam biasa, rutin Rabu aku, kul 8 malam main badminton, n malam tu after badminton aku gerak ke Jeembo's Garage, tempat bebudak kereta aku lepak, ada bbq sket. Thanks to Jeembo sebab dia sediakan semua, kitorg just bwk keta, perut and duit air jek. Yang datang malam tu, agak meriah jugak la. dekat 20 bijik kereta ol skool yang dtg. Aku bwk Demon in blue aku.... Fender silver sebab tukar lain..
Banyak gak gambar yang di snap malam tu, tapi aku xdpt nak amik lagi, just to show, ini antara muka-muka budak ol skool aku...


ini logo clan aku, Kelab Kereta Lama a.k.a KKL...


malam tu banyak yang datang bwk Datsun, Toyota, 2 bijik Ford (1973 Ford Cortina + Ford Econovan tahun 88), sebijik Honda (keta aku)...agak seronok jugak la kumpul reramai nih, tak terasa waktu berjalan tau2 jek da kul 12.15 tgh malam..hehehe...itu jek buat masa nih. nnt aku try upload pic2 gath tu... ni la rupa garage tempat keta-keta retro jumpa doctor...

yang ni plak slot yang ada keta aku...fender silver tu..

Papehal, inilaa salah satu hobi aku skg. If la Acot aku siap, nescaya aku beralih kepada yang lain plak...Toyota or Datsun...paling over pun maybe Volvo 122 Amazon...

2 comments:

Teddy said...

woikk.. mana ko ilang?

phat_lee said...

ada laa...masih jadi warga kajang...