Friday, 30 January 2009

I need a vacation~

Haaaa!!!!!!!!!!!!....bosan yang amat... the last time aku g vacation, masa join treasure hunt tahun 2007 anjuran company kesayangan Kementerian Kewangan kita nih. Itu pun g Penang. Iytu aku kata vacation sebab rasa enjoy. lepas tu pun ada gak aku g Penang lagi, tapi bila g ngn family, kurang nak bebas la plak. xde kuar malam, baring2 atas jalan ke hapa ke. Lari dari hantu...hehehe...

Walaupun keje aku tak se BZ org lain, aku tension jugak beb..mana x tensen. Keluar rumah 7 pagi, sejam kemudian baru sampai opis. Jalan jem...balik pun masalah yang sama gak. huhuhu...sib baik keje x tensen sgt. Dulu aku da plan, kalau dapat keje system analyst ke, system developer, tiap 6 bulan sekali g holiday. hehehe...skg ni pasport aku pun tunggu masa jek nak mampus. selalunya time pasport idup, xde plan nak g memana. bila da sebulan mampus, baru la dpt peluang nak g travel over sea...

ini masa aku baru sampai kat Japan..satu-satunya negara yang paling jauh penah aku g...pastu da xde peluang.

ini lak gambar masa aku kat Penang. Pakai beg dpt free treasure hunt tuh...

Papehal pun aku nak sgt g vacation. apakan daya, duit poket asik tak cukup. Gaji bulan ni pun kena simpan buat back up gaji bulan depan. Gaji kecik, belanja lebih dari gaji, ini la akibat dia. And org still kata aku orang kaya...huhuhuhu.....


No comments: