Friday, 24 October 2008

Anti social?

hola peeps..

aku dah lama pikir pasal benda nih.tapi xtau nak start camana..bukan kata aku baik, tapi..ntah laa..pasal girls n their virginity.bukan nak kata apa, skng ni, byk sgt masalah sosial..aku ada kenal beberapa org gals nih, most of them admit da penah kena tebuk.i guess, diorg akan salahkan lelaki.tpi kena ingat laa..benda tuh, girls nyer pride.kalau xde sbb sports, ok la jugak.ini xde sbb rela serah diri kat lelaki yg belum tentu jadi husband.bagi aku,girls yg still virgin, mmg aku respect sbb tau jaga maruah diri.girls, cuba pikir, k…bila u jpa guys yg btul korang ska, n diorg ska kat u, maybe diorg akan kata, past is past…tapi, if u ada conflict, kemungkinan besar topic ni kuar gak..n, ex aku penah admit dia dah penah buat, aku cam laki lain gak…bila da sayang,just kata its ok..past is past…n u all know apa yang menghantui pikiran aku?guys, stay with me…imagine if u dpt girls yg mcm tu, imagine betapa puasnya ex dia yg dapat virginity ur girls…aku ada terbayang…sakit hati yang amat sangat gak.n girls yg still clean, keep it that way until you da kawin.your flower is your crown..bila org dapat tau u da kena tebuk,people will think how cheap u are.bukan apa…aku kalau boleh, nak carik wife yg still virgin.but skg ni, susah rasanya nak carik..kalau ada pun, maybe dah nak kawin dah.girls, most of us(guys), bila nak cari isteri,kitorg prefer yg still clean,xpenah kena tebuk…tapi itu semua jodoh.dulu aku xleh bayang tgk muka ex aku..camna muka dia bila ex dia rampas mahkota suci dia…u all mesti ckp, terima seadanya..mmg laa..terima mmg la terima..tapi benda tu akan menghantui korg gak nnt…mcm guys, advantage kat kitorg sbb kitorg bleh kata still teruna coz xde kesan sgt pun bila buat benda tuh…bagi girls,byk kesan dia.org boleh perasan if u still a virgin or not.its obvious..bentuk badan, aku xtau la sgt nak tgk camna…tapi ada laa..once again, bukan nak tunjuk aku baik, just nak menyampaikan rasa aku..aku hormat girls,so girls, jaga maruah diri,don’t be so cheap if u nak kitorg terus hormat u all…

for the girls yg g clubbing, aku ingat lagi aku penah tanya my ex bila dia mintak permission nak g clubbing balik..kenapa girls active kat dance floor n guys just duduk tgk?sbb guys nak tgk free show..girls yg menari, menari macam mana?pakai apa?dia kata just nak enjoy.the problem is,tempat tu tempat bawak bencana,mcm2 bleh jadi.c’monlah…jaga sikit maruah ya’ll…menari mcm slut, then bila guys approach, salah ckp skit, kata kitorg pervert…remember kan?action speaks louder than words…kalau dah menari cara org tgh ghairah, ur body language tu guys boleh baca..automatically fikir, she need a man tonight..heh..for the girls out there yg still clean, stay that way..sampai ur soulmate akad nikah, dah abis kenduri baru enjoy ur first night…pada girls yg baca nih, nak marah, marah laa.aku ckp yg betul.maybe ada guys yg bkn cam aku.nak kata aku kuno?kata laa..yg penting, benda ni salah n aku xnak sbb kan bnda ni, satu negara kena bencana..guys, u all mesti perasan tiap kali abis solat jumaat, imam akan doa agar kita dijauhkan dari bencana..sbb apa?tanda2 dah banyak yg kita bakal kena nnt.u all mesti kata, apa kaitan..yg byk masalah nih, budak yg seagama ngn aku..kalau tgk negara yg byk kena bencana,tuhan nak bagi peringatan, semua negara saudara Islam kita..pikir2 laa ek…bosnia,acheh,iran,kebanyakan ni negara Islam tapi x praktikkan Islam.Malaysia negara Islam kan???……

No comments: